Varför är det viktigt med rätt ventilation?

Senaste forskningen visar att vi i Sverige tillbringar 90% av vår tid inomhus. Vi andas in tusentals liter luft varje dag, att fästa uppmärksamhet vid ventilation är viktig för vår hälsa.  

Smart ventilation innebär

energioptimering
1 %

Spara upp till 80% på dina uppvärmningskostnader. 

Koldioxidhalt
1

Mängden luftföroreningar kan mätas med koldioxidhalten som bör understiga 1000 ppm . 

Fuktighet
30 %

För en bra trivsel och förhindra mögel, rekommenderas en fuktighet mellan 30-60 %

Service

Vi erbjuder service på alla system och fastigheter. För att säkerställa driften och energioptimeringen är det viktigt att regelbundet serva er ventilation.

Installation

Vi erbjuder installation och byten av ventilationsanläggningar och system i hus, större entreprenader och fastigheter.

Produktförsäljning

Vi erbjuder Luft-Luft värmepumpar med installation. Vill du ha hjälp med att hitta rätt värmepump till dig? Kontakta oss gärna, vi hjälper gärna till.

10 % kampanj

I samarbete med UAEL AB erbjuder vi 10% rabatt på marknadens tystaste värmepumpar, snyggt designade med många placeringsmöjligheter. Med ROT-avdrag får du inte bara komfort i hemmet som sparar pengar utan som du även kan lita på i flera år.

Luftvärmepumparna från Mitsubishi Electric är speciellt framtagna för krävande nordiska förhållanden och är samtidigt bland de bästa på marknaden som klarar av att ge en god värme inomhus även när det är riktigt kallt ute. Våra värmepumpar är utrustade med unik kompressorteknik så kallad Hyper Heating funktion, vilket i praktiken innebär att den nominella värmekapaciteten kan hållas konstant enda ner till -15°C och att de fortsätter att ge en bra värme ända ner till en utomhustemperatur långt under -25°C.

Modellerna LN, FH, EF, AP, KJ har 10 °C-funktionen (underhållsvärme). 10°C varmt och frostfritt hela vintern för ex. din sommarstuga eller garaget.

solid med wifi

STARK OCH PÅLITLIG LUFTVÄRMEPUMP FÖR ALLA BEHOV
SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan, stugan eller garaget. Den har inbyggd WiFi och underhållsvärme där du själv väljer önskad temperatur steglöst från +10 oC till +31 oC. Med en hög energieffektivitet med ett SCOP på 4,7 ser SOLID till att du får 4,7 gånger mer värme per Kr jämfört med ett vanligt el-element

MSZ-AP25VGK
Pris ink moms: 15200sek* endast i vitt

MSZ-AP35VGK
Pris ink moms: 17000sek* endast i vitt

*Med reserveration för marknadsändringar. Installationskostnaden tillkommer.

Kirigamine Zen

EN NY VIND SVEPER IN
Luftvärmepumpen Kirigamine Zen för tankarna till ett modernt konstverk, en installation som väcker uppmärksamhet och förvåning.
Kan verkligen en inomhusdel till en luftvärmepump se ut så här?
Bli inte förvånad om Kirigamine Zen till och med blir den snyggaste inredningsdetaljen i ditt hem. Nu med ny modell med köldmedium R32.

MSZ-EF25VG
Pris ink moms: 14500sek* oavsett färg

MSZ-EF35VG
Pris ink moms: 16500sek* oavsett färg

*Med reserveration för marknadsändringar. Installationskostnaden tillkommer.

hero med wifi

HJÄLTEN SOM VÄRMER DIN VARDAG
Luft-luftvärmepumpen HERO med högsta energiklass A+++, motsvarande nominell värmeeffekt ner till -15oC, inbyggd WiFi och drift ned till -35oC, är HERO framtidens värmepump.

MSZ-LN25VGHZ
Pris ink moms: 21500sek* oavsett färg

MSZ-LN35VGHZ
Pris ink moms: 231000sek* oavsett färg

*Med reserveration för marknadsändringar. Installationskostnaden tillkommer.

kraftpaketet

KRAFTPAKETET
Väggmodell Deluxe, Kirigamine FH, är försedd med en rad unika funktioner. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även vid extrem låg utomhustemperatur. Dessutom ger Kirigamine FH dig en direkt märkbar ekonomisk besparing.

MSZ-FH25VEHZ
Pris ink moms: 18500sek* endast i vitt

MSZ-FH35VEHZ
Pris ink moms: 23100sek* endast i vitt

*Med reserveration för marknadsändringar. Installationskostnaden tillkommer.

Golvmodell

LÄTTPLACERAD OCH ENERGIEFFEKTIV
Golvplacerad luftvärmepump med Hyper Heating-funktion. Inomhusenhetens kompakta format som delvis går att bygga in och gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ-KJ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värmen jämnt i din bostad.

MFZ-KJ25VEHZ
Pris ink moms: 17000sek* endast i vitt

MFZ-KJ35VEHZ
Pris ink moms: 18000sek* endast i vitt

*Med reserveration för marknadsändringar. Installationskostnaden tillkommer.